Excel kursus København

Hvorfor blive god til Excel?

Hos Konsulent Service i Søborg nær København kan du tage et effektivt Excel kursus, som vil gøre dig skarp i programmet. Microsoft Excel er et nyttigt værktøj til at overskue både små og store datamængder. I dag bruges programmet på langt de fleste arbejdspladser, hvor data behandles og analyseres.

Excel anvendes bl.a. flittigt til regnskab, statistik, opslag til varegruppe, fakturaer, budgetter eller i forbindelse med projektstyring og projektplanlægning. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Microsoft Excel kan bruges til at organisere datamængder, der umiddelbart virker uoverskuelige, og med programmet kan du nemt sortere og analysere data og generere ny viden om den.
Excel er et brugervenligt program, hvor du kan lave tabeller, udføre beregninger og præsentere analyser gennem forskellige diagrammer.

Excel kursus i København som alle kan forstå

Vi udbyder kurser i Excel, som alle kan forstå, og det er vigtigt for os, at vores undervisning er målrettet dig. Vi møder dig i øjenhøjde, og hjælper dig med at få det fulde ud af programmet, uanset dit kendskab til Excel. Vi har aldrig mere end 10 kursister pr. kursus, så du kan være sikker på, at din stemme ikke drukner i mængden. Med vores kursus i Excel midt i København kan du lære, hvordan du får mest muligt ud af programmet og udnytter dets potentiale fuldt ud. Vi tilbyder kurser i Excel, der passer til dit niveau, hvad enten du er nybegynder, rutineret bruger, eller du befinder dig et sted midt imellem.

Vi har også erfaring med at afholde specialtilrettelagte kurser for virksomheder, hvor vi kommer ud og besøger virksomheden. Læs mere om vores firmakurser.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.


Excel Kursus Avanceret

Ved et dybdegående kendskab til Excel kan du automatisere og effektivisere mange af dagligdagens opgaver. Ønsker du at udvide dine Excel færdigheder og bringe dig videre i opbygningen af mere avancerede regneark, regnskabsmodeller mv., så er dette kursus noget for dig.

Læs mere »
Excel Kursus Videregående

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at udnytte mange af de spændende funktioner, som findes i Excel. Funktioner der anvendes til at foretage simple og avancerede beregninger, til bearbejde data samt til at løse problemstillinger på en nem måde.

Læs mere »
Excel Kursus Grundlæggende

Excel er det mest brugte regnearks-program. Programmet bruges i mange forskellige henseender, og det er derfor fordelagtigt at have et godt kendskab til programmet. Er du ny i Excel, eller har du tidligere arbejdet med programmet, kan du med fordel tilmelde sig dette kurset.

Læs mere »