Åbne kurser

Excel Kursus Avanceret

Ved et dybdegående kendskab til Excel kan du automatisere og effektivisere mange af dagligdagens opgaver. Ønsker du at udvide dine Excel færdigheder og bringe dig videre i opbygningen af mere avancerede regneark, regnskabsmodeller mv., så er dette kursus noget for dig.

Læs mere »
Excel Kursus Videregående

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at udnytte mange af de spændende funktioner, som findes i Excel. Funktioner der anvendes til at foretage simple og avancerede beregninger, til bearbejde data samt til at løse problemstillinger på en nem måde.

Læs mere »
Excel Kursus Grundlæggende

Excel er det mest brugte regnearks-program. Programmet bruges i mange forskellige henseender, og det er derfor fordelagtigt at have et godt kendskab til programmet. Er du ny i Excel, eller har du tidligere arbejdet med programmet, kan du med fordel tilmelde sig dette kurset.

Læs mere »
Powerpoint Kursus

Kurset er for dig, der ønsker at lave professionelle præsentationer, og blive mere effektiv i din daglige brug af PowerPoint. Du vil lære hvordan PowerPoint er opbygget og fungerer samt, hvilke nye funktionaliteter og arbejdsmæssige genveje der findes i programmet.

Læs mere »
Word Kursus Grundlæggende

De fleste mennesker har kendskab til office-pakken. Stort set alle virksomheder bruger office-pakken og dermed Word. Kurset vil gøre dig i stand til problemfrit at anvende værktøjerne og funktionerne i Word til effektivt at udføre almindelige tekstbehandlingsopgaver.

Læs mere »